Loctite karbantartási termékek

A Loctite-ról

A Loctite® márka, mely 1997 óta a Henkel portfóliójához tartozik, kiváló minőségű ragasztó- és tömítőanyagaival szerzett magának hírnevet. Az eredeti és egyedülálló anaerob technológia több mint 50 évvel ezelőtti kifejlesztése óta a Loctite® termékek a mindennapi életben használt gépek és berendezések szerves részévé váltak.

A mai piaci versenyben a vállalatoknak a piac gyors kihívásaira reagálva kell működniük és termelniük. Ezek a piaci igények találkoznak az elkötelezett kutató és fejlesztő bázissal, mely találkozás eredménye a mai kor egyik legfejlettebb technológiáját képviselő termékcsaládjának megalkotása. Termékek, melyek meggyorsítják a gyártási folyamatokat, csökkentik a költségeket, növelik a termékek minőségét és komfortosságát, ugyanakkor megfelelnek a nemzeti és nemzetközi szabványoknak, követelményeknek.

A Loctite® termékek megoldást jelentenek a gyártási folyamatok és a ragasztástechnológiai feladatok során felmerülő összes problémára. Az elektronika iparban, az autógyárakban, a repülőgépgyárakban, az orvosi műszer gyárakban valamint az ipar sok más területén az összeszerelés során használják a termékeket.

A Loctite® márkával a Henkel nemcsak a kiváló minőségű termékeket biztosítja felhasználói számára, annál jóval többet nyújt. Gyakorlati megoldásokat kínál az ipar minden területén felmerülő speciális műszaki problémák megoldására. A Henkel mérnökei, vegyészei, értékesítő szakemberei együtt dolgoznak a felhasználókkal, hogy megértsék és megoldják a felmerülő problémákat. Fejlesztési elvek és elképzelések valósulnak meg úgy, hogy a kutatások eredményei ötvöződnek a valós igényekkel, mely mindenkinek hasznára válik.